Sponsor jouw vereniging

Door lid te worden van Terravi steun je ook de vereniging van jouw keuze. 75% van alle inkomsten via lidgelden worden verdeeld over de gekozen verenigingen. Hoe meer Terravi leden stemmen voor een bepaalde vereniging, hoe meer budget er zal gaan naar de vereniging.

Verenigingen zijn super belangrijk in de maatschappij. Ze werken bindend – verbindend voor alle mensen groot, klein, dik, dun, jong en ietsje ouder :-). Sociale verbinding blijkt super belangrijk en goed voor de gezondheid.  Om een goede werking te garanderen zijn er vrijwilligers, partners en veel werkingsmiddelen nodig. Terravi wil het beste middel zijn om verenigingen aan de nodige financiële inkomsten te helpen.  

Het leuke is bovendien dat iedereen een veelvoud van zijn bijdrage makkelijk kan terugverdienen. Iedereen die lid wordt van Terravi omdat ze toegang willen tot het kortingenplatform, informatie willen krijgen over een gezonde levenswijze of omdat ze hun vereniging willen steunen betaald hiervoor een bijdrage per maand.( Stoppen kan onmiddellijk door eenvoudigweg een mailtje te sturen.) Door gebruik te maken van het kortingenplatform kan men een veelvoud van het lidgeld  terugverdienen!

Hoe kan Terravi zijn kosten betalen?

Van alle inkomsten die we ontvangen, via lidgelden, publiciteit, sponsoring,etc, schenken we 75% door aan je vereniging, 25% houden wij om de werkingskosten van Terravi te dekken. Bij Terravi werken we heel hard om de informatie te verzamelen en te verspreiden, de website uit te werken, partnerships aan te gaan en de verenigingen te ondersteunen, enz.

Vragen

Heb je een vragen? Stuur een mailtje naar hallo@terravi.org en we komen snel naar jou terug 🙂